We leren onze kinderen zo ongeveer alles. Behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd.

Dankzij het grote succes van Mindgym : Sportschool voor je geest hebben talloze volwassenen al ontdekt hoe ze met eenvoudige oefeningen hun mentale conditie kunnen verbeteren. Hoog tijd dus om ook onze kinderen te leren hoe ze baas kunnen worden in hun hoofd.

Daarom heeft Wouter de Jong het boek Superkrachten voor je hoofd geschreven.

Superkrachten voor je hoofd is een echt doeboek om te ontdekken hoe je koning(in) in je kop wordt. Je leert hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills (in plaats van sociale media) kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt.

Om nóg meer kinderen te helpen mentaal weerbaar te worden, is er daarom nu een speciale editie met Dylan Haegens verschenen.

Ik heb er voor gekozen om met het boek te werken omdat het voor kinderen zeer herkenbare onderwerpen zijn. Zo stoer als ze zich voor kunnen doen zo onzeker kunnen ze zich van binnen voelen. Ze leren op een speelse manier controle te krijgen over hun eigen kunnen, leren na te denken over gevolgen van hun acties en over gevoelens van hun zelf en anderen. Per kind bekijk ik welke hoofdstukken er passen bij de hulpvraag en vanuit daar begeleid ik jullie kind door het boek heen. De opdrachten die in het boek staan maakt het een leuk, interactief traject waar jullie als ouder ook aan deelnemen en met elkaar een hoop nieuwe dingen zullen leren.

Mindgym voor kids

Er zijn 2 opties om met dit toffe boek aan de slag te gaan!

  • Je besteld het boek en gaat zelf thuis met jullie kind aan de slag

Via www.mindgymvoorkids.nl is het boek bestellen.

Vermeld a.u.b. in de opmerkingen dat je het boek via Kinder en jongerencoachdani besteld hebt.

  • Vind je dit lastig of is het lastig te combineren thuis dan kunnen we onderstaand traject opstarten!

Stoer van buiten onzeker van binnen traject!

  • Kennismaking & Intake

  • Het boek Superkrachten voor je hoofd ( standaard uitvoering of Dylan Haegens uitvoering). Dit is een persoonlijk werkboek waaruit we gaan werken

  • 12 Sessies van ongeveer 75 minuten

€ 549,00