Mijn naam is Daniëlle Stam. Ik ben 41 jaar en woonachtig in ’s-Gravendeel.

Getrouwd met Jelle en moeder van 2 jongens. Sinds vorig jaar ben ik bezig met de opleiding Kind in Kracht kindercoaching. Ik ben hier mee begonnen omdat ik naast mijn werk sterk de behoefte had om er te zijn voor kinderen die vastlopen. Vastlopen in hun eigen emotie en hierdoor problemen hebben met bijvoorbeeld het maken van vriendjes & vriendinnetjes of vastlopen thuis omdat ze hun emoties niet goed kunnen verwoorden naar ouders, broertjes en zusjes en het er hierdoor thuis niet leuker op word.

Daarnaast ben ik door mijn jongste zoon geen onbekende meer in de GGZ wereld. Een aantal jaren geleden zijn we met de zoektocht naar hulp voor hem begonnen en inmiddels behoorlijk wat wijzer geworden.  Het maakte ons tijdens deze zoektocht niet uit welke diagnose er zou komen als er maar iets kwam waar we hem mee konden helpen en dit is gelukt! Het heeft even geduurd maar met de juiste hulp zijn we al een heel eind gekomen. We zijn er zeker nog niet en na iedere bocht kijken we nog steeds waar de weg heen gaat maar inmiddels is deze niet meer zo slingerend als voorheen.

Ieder kind en iedere jongere is uniek en heeft zijn eigen rugzak. Deze zit vol met allemaal gebeurtenissen waar we ze als ouder graag in willen ondersteunen en begeleiden. Soms gaat dit niet zo makkelijk en kan het een uitdaging zijn. Misschien zijn er problemen op school, is er iets heftigs thuis gebeurd of is er ineens ander gedrag wat je niet herkent?

Misschien heb je al van alles geprobeerd om je kind te helpen of heb je geen idee waar je moet beginnen. Ik hoop jullie hierbij te mogen begeleiden en te helpen een stap in een andere richting te zetten.